Estación Caribe -päivitys

Estación Caribe on ollut viime aikoina hyvin aktiivinen. Mi Gente -levyn nauhoitukset ovat alkaneet. Monet Medellínin huippumuusikot ovat tulleet mukaan tukemaan levyhanketta antamalla ilmaisia soitto- ja laulutunteja Estación Cariben pojille. Saamme pian kuvia ja videoita nauhoituksista jaettavaksi ja muitakin yllätyksiä on luvassa. Samalla me Reviveläiset työskentelemme Moravian slummiin sijoittuvan kehitysyhteistyöprojektin parissa. 

Write a comment

Comments: 1
  • #1

    college paper writing service (Thursday, 05 October 2017 07:52)

    This is my first time visit here. From the tons of comments on your article. Every update is important to gather different concepts for the blog followers. Many topics I have uploaded to catch different concepts.

Proyectos en Medellín