Tukea kavereiltamme osa 4. / Support from our friends part 4.

POPUP on tuore, raikas ja äänekäs lauluyhtye, joka kuulostaa yhtä hyvältä kuin näyttää. Kaikki yhtyeen 11 jäsentä ovat nuoria musiikki- ja teatterialan ammattilaisia, joita yhdistää rakkaus laulamiseen ja popmusiikkiin. Viime aikoina heitä on saattanut bongata mm. Voice of Finlandissa ja Uuden musiikin kilpailun finaalissa, sekä suurissa teatteriproduktioissa Helsingissä, Lahdessa ja Tampereella. POPUP työstää parhaillaan ensimmäistä levyään taustavoimiensa, tuottaja Leri Leskisen ja mentoreidensa Jussi Chydeniuksen ja Emma Salokosken kanssa.

 

POPUP on yksi Reviven tukikonsertin esiintyjistä. Lauluyhtye ei vielä keikkaile ahkerasti, joten tilaisuutta nähdä heidät livenä ei kannata jättää väliin!

POPUP is a new, fresh and loud accapella group, who sounds as good as it looks like. All the 11 members of the group are young professionals in music and theatre field, and they share a passion for singing and pop music. You might have caught a glimpse of some of them in the Voice of Finland, The Finale for New Music (where the representative of Finland for Eurovision song contest is chosen), or in big theatre productions in Helsinki, Lahti and Tampere. At the current moment POPUP is working on their first album with their producer Leri Leskinen and their tutors Emma Salokoski and Jussi Chydenius.

 

POPUP is one of the performers in the Revive Support concert. Since they are not yet touring actively, you don't want to miss this chance to see them live!

Write a comment

Comments: 2
 • #1

  Paper Help at NeedPaperHelp (Monday, 03 July 2017 09:39)

  Inspection any post may produce others just aspiration to come up with an enhanced figure of. I did a superb which I was most important stunning happy by earnings of.

 • #2

  Beth Clark (Sunday, 11 April 2021 01:18)

  It looks like you've misspelled the word "toda" on your website. I thought you would like to know :). Silly mistakes can ruin your site's credibility. I've used a tool called SpellScan.com in the past to keep mistakes off of my website.

  -Beth

Proyectos en Medellín